Kako do tržnih centara

Ako ste osoba koja obožava šoping, strpljivo čekate sezonska sniženja, onda je proleće vaše omiljeno godišnje doba. Predstavljamo vam lokacije na kojima se nalazi široka ponuda prolećnih jakni, mantila, aksesoara, odela i sakoa u Beogradu. Takođe, informišemo vas kako do najposećenijih centara stići gradskim ili međumesnim prevozom.

theme-look-down

Do šoping centra Ušće, koji se nalazi na Novom Beogradu, možete da stignete gradskim linijama 16, 65, 71, 72, 75, 77, 78, 83 Bulevarom Mihajla Pupina. Takođe, možete stići linijama 95, E1, E6 koje prolaze ulicom Milentija Popovića. Ukoliko se nalazite u blizini Bulevara Nikole Tesle, možete koristiti autobuske linije 15, 84, 704, 706, 707, a linije tramvaja koje vas mogu odvesti do ovog tržnog centra su 7, 7L, 9, 13. Radno vreme Ušća je od 10 do 22 časa.

Ukoliko više preferirate manju gužvu koja je prisutna u TC Ušće, vaš izbor treba da bude tržni centar Delta city, koji svojim sličnim lokalima i asortimanom, parira prethodno pomenutom šoping centru. Njegova lokacija je Novi Beograd. Do Delte možete stići autobuskim linijama 89, 95, 68, 60. Do ovog centra možete doći I minibus linijama E1 I E6, iz Mirijeva. Tramvajskim linijama 7, 7L, 9 I 13 takođe možete stići do centra. Radno vreme Delta City-a je od 10 do 22 časa.

Tržni centar Stadion nalazi se na Voždovcu, u Beogradu. S obzirom da je tržni centar blizu autoputa i centra grada, do njega se lako stiže iz svih delova Beograda. Na raspolaganju su gradske autobuske linije 18 iz pravca Novog Beograda i 25, 26 i E8 iz centra grada. Radno vreme ovog šoping centra je od 10 do 22 časa.

Šoping centar Zmaj nalazi se na Novom Beogradu. Kompleks je 15 min udaljen od centra grada, a samo 10 minuta od aerodroma. Do ovog centra je moguće stići autobusima 74, 75, 76 i 77, kao i 611 i 612. Radno vreme Zmaja je od 8 časova do 22 časa.

Ukoliko ste iz Novog Sada, ili planirate da ovaj grad posetite, predlažemo i da obiđete Tržni centar BIG. Besplatna BIG autobuska linija omogućava vam da lakše i brže dođete do centra. BIG autobus vozi subotom i nedeljom od 10 do 22h, na svaki sat. Stanice iz centra grada do BIG šoping centra su: Uspenska (okretnica dvojke), Bulevar oslobođenja (Futoška pijaca), Bulevar oslobođenja (Simpo), Bulevar Jaše Tomića (apoteka Tilia), Kisačka (nadvožnjak), BIG centar. Stanice iz BIG šoping centra do centra grada su: BIG centar, Bulevar oslobođenja (Hotel Novi Sad), Bulevar oslobođenja (Lutrija Vojvodine), Jevrejska (Pekara Zeki), Uspenska (okretnica dvojke).

Ako ste se odlučili da posetite Fashion Outlet park u Inđiji, trebalo bi da znate da su centar  i saobraćajno preduzeće “Lasta” pokrenuli autobusku liniju koja će posetioce iz Beogrda i Novog Sada prevoziti do inđijskog autleta i nazad dva puta dnevno, dok su vikendom i državnim praznicima planirane po tri linije. Početna stanica za polaske iz Beograda je Trg Slavija kod Hotela Slavija Luks, a putnici mogu da uđu u autobus i na stajalištu kod Beogradske Arene. Polasci radnim danima su u 13.45 i 17.00 sati, a autobusi iz Indjije kreću u 15.50 i 21.00 sati. Vikendom i državnim praznicima se uvodi dodatna linija sa polaskom iz Beograda u 11.45, a iz pravca Indjije u 12.45 sati. Autobusi iz Novog Sada polaze sa stajališta Autovojvodine i kreću radnim danima u 15.50 i 21.00 sati, a iz Indjije ka Novom Sadu u 15.50 i 21.00 sati.

Naravno, ukoliko volite da kupujete predlažemo vam i ulicu Kneza Mihajla i sve njene ulice koje je seku. Tamo ćete naći lokale poznatih svetskih I domaćih brendova.

Nadamo se da su vam ove informacije bile od koristi, i da se sada organizovano možete uputiti u siguran šoping. Ne propustite sniženja i opremite se novom prolećnom kolekcijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *